• SketchUp Türkiye Forumlarına hoşgeldiniz. Forumumuza üye olarak, bir çok içerikten ücretsiz yararlanabilir, forum üyeliği avantajlarına erişebilirsiniz.

Restorant Tasarımları Nasıl Olmalı ve Nelere Dikkat Edilmeli

Architect

Mösyö
Yönetim Ekibi
Admin
Katılım
4 May 2021
Mesajlar
61
Tepkime puanı
59
Puanları
18
Konum
Ankara
Restorant Tasarımları

Restorant tasarımı müşterinin yemek deneyimine zemin hazırlar.

Restoran iç mekan tasarımları markalaşma stratejisi için çok önemlidir. Bir restoranın görünümü müşterilerin konsepti nasıl algıladıkları ve yemek için yeterince iyi bir yer olarak gördüklerini etkiler.

Mimari ve tasarım, restorant tasarımının temel yönleridir. Restoranınızın içini tasarlama ve tüm öğelerinizi yerleştirme şekliniz, restoranınızın görünümünü ve hissini tanımlamada ayrılmaz bir rol oynar. Ayrıca, restoranınızın düzenini planlamayı içerdiğinden müşteri deneyimi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir.
image_fcd43af6-37de-43de-b376-ca9a1bfe3c9f20210607_162251.jpg
image_9eff33ea-7c98-45e6-b75b-7a825e2d463020210607_162252.jpg
image_2796b2dc-901e-4e72-abe7-7a35292b594620210607_162254.jpg
image_a0147cbf-322b-46a5-9e8e-5517e96a95c820210607_162255.jpg
image_22440a9d-9e0b-4bca-8da7-99dab09c681b20210607_162256.jpg
image_81eb3c52-a848-4bec-8672-ceb8e598752f20210607_162258.jpg
 
Üst